Tilmelding
Info
Det foregår
Fredage fra kl. 19:00 til 20:30

Stedet er ROSBORG GYMNASIUM Springhal

Max deltagere: Ingen begrænsning
Holdstart 07. September 2018
Pris: 600,00 kr.

Instruktører

Henrik Krogh


Tlf: 61714247
Frederik Hedeager Nielsen


Tlf: 28971229

Åben SpringtræningRegler


 1. Der skal fremvises fysisk sygesikringsbevis eller andet legitimation ved ankomst, da man SKAL være født d. 1/9 2005 eller tidligere for at deltage.


2. Det er et krav, at man dyrker gymnastik i VGF eller en anden gymnastik forening, for at kunne deltage.


3. Det ikke er tilladt at være på Rosborgs halområde før 10 min inden træningen starter, da hallen er booket til andet hold inden, og må derfor ikke benyttes af andre
Pris


30,- kr pr. gang. Betales kontant eller med MobilePay ved ankomst til træningen.


600,- kr for en hel sæson. Hvis du går på flere hold i VGF, betaler du fuldt kontingent på det dyreste hold og halv pris på de øvrige. Rabatten beregnes automatisk, når du tilmelder dig til efterfølgende hold.


Åben springtræning er en træningsform, hvor du selv styrer hvad du vil springe, og der er rig mulighed for at øve sig på lige det man har mest lyst til. Man kan vælge at komme fra start til slut eller man kan komme, når det passer. Holdet er for alle niveauer, men vi forventer, at du kommer for at springe og vil være med til at skabe en god, intens og seriøs træningsstemning. Så hvis du vil holde dig i gang, hygge dig med vennerne og slet ikke kan lade være med at springe, så kom og vær med til nogle fede træningstimer. 


Al spring er på eget ansvar, så du skal ikke lave noget du ikke har styr på. Der vil ikke være modtager på alle stationer, men der vil altid være uddannede instruktører til stede som kan guide og hjælpe. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg og lytte efter instruktørernes anvisninger. 


Facebookgruppe med mere infoTilbage